Rendelési idő

Tököli Állatorvosi Rendelő - 2316 Tököl, Táncsics Mihály u. 1.

 Kedves Gazdik!

Az állatorvosi rendelőket nem érinti korlátozás jelen járványügyi helyzetben, így állunk rendelkezésükre. Ugyanakkor megkérnénk minden ügyfelünket, hogy az Önök és a mi egészségünk érdekében tartsák be a az alábbiakat:

1. A tumultus elkerülésének érdekében csak időpontos rendszerben fogadunk beteget mostantól! (Természetesen mindenkit igyekszünk ellátni, a sürgős eseteket is!) Időpontot kérni telefonon tudnak rendelési időben!

2. Egy állatot lehetőleg egy egészséges személy hozzon. Betegen ne jöjjenek el, kérjenek meg egy egészséges családtagot vagy barátot erre!

3. Kerüljék a kézfogást és ne érintsék meg az arcukat, ha nincs lehetőség előtte kézmosásra.

4. A mosdóban lehetőség van kézmosásra. Zsíroldó (szappan) használata elegendő és biztonságos. Itt naponta többször fertőtlenítünk.

Megértésüket, és türelmüket köszönjük!

 

Rendelő nyitva tartása:

(Időpont egyeztetés szükséges!)

Hétfő:            10 – 19
Kedd:             10 – 19
Szerda:         10 – 19
Csütörtök:   10 – 19
Péntek:         10 – 19
Szombat:     8-10
Vasárnap: –

dr. Fassang Edit (06-20/399-70-99; 06-30/486-34-73)

Hétfő
Kedd
Csütörtök
Szombat (előzetes beosztás alapján)


dr. Pejó Pálma

Szerda
Péntek


dr. Osvárt András

Szombat (előzetes beosztás alapján)

 

Hétköznapokon, azaz hétfőtől péntekig 10 – 19 óráig, szombaton 8-10 óráig vagyunk nyitva. A pácienseket időpontos rendszerben fogadjuk. Időpontért telefonáljon rendelési időben! Műtéteket sürgős esetben 19 óra után végzünk.

Piros betűs ünnepeken nincs rendelés!

Mobiltelefonon rendelési időn kívül is hívhatnak minket. Nem vagyunk elérhetőek, ha operálunk, kezelünk, éppen telefonálunk, vagy a tartózkodási helyünkön nem lehet telefonálni. Igyekszünk mindenkinek segíteni, de ez nem jelenti azt, hogy non-stop ellátást biztosítunk!

Amennyiben laboreredményt szeretnének megtudni, vagy időpontot lefoglalni, célszerű a rendelő számát tárcsázni, mivel a szükséges iratok és eszközök ott állnak rendelkezésre.

***
Tököl, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szigetcsép, Halásztelek, Dunaharaszti, Taksony