Rendelő

Tököli Állatorvosi Rendelő - 2316 Tököl, Táncsics Mihály u. 1.

Az épület korábban presszóként üzemelt. 2003-ban kezdődött az átalakítás, 2004. októberében készült el a jelenlegi állapot.

A bejárat előtt saját parkolóban fogadjuk Önöket. Várakozás közben ismeretterjesztő anyagokat olvashatnak.

A kezelőben két vizsgálóasztalon tudjuk ellátni a betegeinket.

Kialakítottunk egy kórtermet, melyben két nagyobb és több kisebb ketrecben tudjuk az állatokat elhelyezni, amennyiben az állapotuk vagy a kezelésük ezt indokolja. Műtét után is itt ébredeznek.

Igyekszünk a legmagasabb szintű felszereltséget és ellátást biztosítani. Lehetőségünk van többek között ultrahang diagnosztikára, röntgen átvilágításra, ultrahangos fogkő-eltávolításra. Műtét alatt betegeinket folyamatosan monitorozzuk. Több laborral kapcsolatban állunk, így törekszünk a precíz diagnózisra. Baleseti sebészeti és ortopédiai műtéteket magunk nem végzünk, de szoros kapcsolatban állunk egy közeli rendelővel, ahová az ilyen eseteket utaljuk.

A vizsgálatokat, kezeléseket és a műtéteket előre kidolgozott protokollok szerint végezzük. A végzett beavatkozást kezelőlapon rögzítjük, a kinyomtatott példányt átadjuk.

Rendelőnkben kiváló minőségű Virbac és Trovet tápok kaphatók egészséges és beteg állatok számára.

A műtétek során minden esetben vénás utat biztosítunk, folyadékpótlást végzünk, így az altatás káros mellékhatásai kivédhetők. Minden műtétet képzett asszisztenciával végzünk. Az altatott állatokat végig monitorozzuk és az ébredés is felügyelet alatt történik. Csak teljesen éber állatot engedünk haza. Testreszabott altatási protokollokkal dolgozunk, melyek nem járnak hányingerrel és rosszulléttel. Vénás és gépi altatással is dolgozunk. Ezért nem is szükséges altatás előtt a hosszadalmas koplaltatás. Minden műtét közben és után a fájdalom mértékéhez igazodó fájdalom csillapítót adunk.

 2020. március 17-e óta csak időpontos rendszerben fogadjuk a pácienseket.